Nieuwsberichten

Brouwer en De Rouwe inspecteren Middelseewei

Op zaterdag 8 maart bracht CDA Tweede Kamerlid Sander de Rouwe uit Bolsward een bezoek aan Leeuwarderadeel. CDA lijsttrekker Sytse Brouwer uit Stiens liet De Rouwe de mooiste plekken van onze gemeente zien. De nieuwe Middelseewei (Noordwesttangent) mocht daarin niet ontbreken. Deze nieuwe weg is pas klaar en wordt door veel mensen gebruikt om snel naar het westen en zuiden van Fryslân te kunnen reizen.

"Aansens wurdt de dyk noch folle belangriker om’t er dan in oansluting is op de Haak fan Ljouwert", aldus Brouwer. De Rouwe stelt dat de weg aangeeft dat het CDA bereikbaarheid hoog in het vaandel heeft staan. "Het CDA zorgt niet alleen voor infrastructurele bereikbaarheid, maar het CDA is ook bereikbaar voor mensen in de straat".

Brouwer is zeer verheugd met deze weg en dankt CDA Fryslân voor het feit dat zij deze weg mede mogelijk hebben gemaakt. De Middelseewei laat zien dat het CDA veel voor elkaar krijgt. Juist omdat het CDA niet alleen in Leeuwarderadeel actief is, maar ook provinciaal en landelijk vertegenwoordigd is. "De Middelseewei is in dúdlik foarbyld fan de krêft fan in lokale, provinsjale en lanlike partij as it CDA", aldus Brouwer.
Naar alle nieuwsberichten