Nieuwsberichten

Taco Jan Osinga wil een zorgvuldige fusie

Mijn naam is Taco Jan Osinga. Inmiddels woon ik 10 jaar in Stiens en wil hier niet meer weg. Met mijn vrouw en drie kinderen hebben we het hier goed.
Na 11 jaar als hbo-docent, heb ik mijn part-time zzp-werk omgezet naar full-time. Als zzp-er ontwikkel ik websites en ben ik freelancer bij Lable, waar we innovatieve software maken voor de verpleegkundigen en verzorgers.

Ik maak graag muziek, zowel buiten als binnen de kerk, waar ik ook met de techniek bezig mag zijn. Daarnaast mag ik voor het CDA diverse bestuurlijke en praktische zaken regelen, zowel lokaal als provinciaal, en ben ik voorzitter van de MR van CBS De Sprankel.
Met een moeder als wethouder en een vader als staten- en raadslid, is het CDA mij met de paplepel ingegoten. Ik heb me ook wel afgevraagd of mijn keuze voor deze partij niet gewoon 'de makkelijke keuze' was. Nee, voor mij is het CDA echt een partij die bij me past. Dan gaat het niet eens om het verkiezingsprogramma, maar juist meer om de mensen en het gedachtegoed van het CDA.
Je kunt vaak vanuit totaal verschillende kanten naar een situatie kijken, maar meestal zit de oplossing daar ergens tussenin. Dat zoeken naar de balans, dat merk ik het meest sterk bij het CDA. Ook hier in onze gemeente, bijvoorbeeld als het om de fusie met Leeuwarden gaat. Snel fuseren is mooi als het kan, zorgvuldig is belangrijker.

Je kunt op 19 maart op mij stemmen, CDA plaats 15.
Naar alle nieuwsberichten