Nieuwsberichten

Auke Spijksma waakt over de gemeentefinanciën

Ik wil mij graag aan u voorstellen. Terwijl ik dit schrijf zie ik op TV een verhaal over Edward Snowden en denk ”Wat weten ze dan nog niet van mij?”
Mijn naam is Auke Spijksma, registeraccountant “in ruste”. Tot mijn pensionering was ik vennoot bij Deloitte in Leeuwarden. Daar zat ik samen met een paar collega’s in de directie en met 200 man personeel runden wij het bedrijf. De laatste tien jaar heb ik mij met name bezig gehouden met onderwijs- en zorginstellingen.

Ik ben getrouwd en wij hebben vier kinderen, die al weer enige tijd het huis hebben verlaten.
Sinds eind jaren ‘60 wonen we naar volle tevredenheid in Stiens. Vanaf die tijd ben ik al lid van het CDA (voorheen ARP).

Het lijkt mij een mooie uitdaging om de komende jaren te zorgen dat zoveel mogelijk van onze financiële middelen ook feitelijk ten goede gaan komen aan u. Uw en mijn belastinggeld mag niet verdwijnen naar het afkopen van ingewikkelde gemeenschappelijke regelingen. Stevige onderhandelingen met deze partners en ook onze toekomstige partner Leeuwarden is daarbij noodzakelijk. Daarnaast ga ik mij inzetten om de belastingen in onze gemeente niet meer te verhogen, deze zijn namelijk hoog genoeg!

U kunt 19 maart op mij stemmen. CDA, plaats 4.
Naar alle nieuwsberichten